Om oss

Om oss

Vår berättelse

Vårt företag har varit en världsledande företagsledare inom försäljning av blåbandskonsumtionsvaror sedan 2006. Från det ögonblick som vi grundade denna onlinebutik skulle vår vision vara att bemyndiga människor över hela världen att köpa och sälja online. Vi strävar efter att erbjuda de bästa produkterna till ett jämförelsevis billigare pris genom att etablera ett långsiktigt samarbete direkt med tillverkaren. Inköp från vår webbshop kommer du att dra nytta av högkvalitativa kvalitetsprodukter, snabb leverans och bra kundservice. Vi ser fram emot ditt besök och din feedback.

Villkor

Välkommen till vår hemsida. Här uppskattar vi alltid ditt företag. Vi tillhandahåller tjänster till dig enligt villkoren i dessa användarvillkor och andra kundservice sidor som vi har förberett för att hjälpa dig att göra din shoppingupplevelse online så trevlig och problemfri som möjligt.

Läs dem noggrant. Genom att besöka eller använda denna webbplats eller andra sidor eller tjänster erkänner du att du har läst och förstått, och accepterar att vara bunden av dessa användarvillkor. Du godkänner också att följa alla tillämpliga lagar och förordningar, inklusive varumärkeslagar. Om du inte godkänner dessa villkor, använd inte någon webbplats av oss.

Om du vill ge feedback om webbplatsen eller rekommendera nya sätt kan vi förbättra köpupplevelsen, kontakta oss eller maila oss.

Dessutom erbjuder vi en säker inköpsgaranti för att säkerställa din komfort när du köper på hemsidan.

Användning av webbplatsen

Vår hemsida och innehåll är endast avsedda för personlig och icke-kommersiell användning av besökare och onlinekunder. Användning av någon annan webbplats eller dess innehåll än för personliga och icke-kommersiella ändamål är förbjudet. Du samtycker till att inte reproducera, publicera, överföra, distribuera, modifiera, skapa avledande verk från eller kommersiellt utnyttja något av innehållet på vår webbplats. Du kan dock hämta, kopiera och skriva ut något av innehållet på webbplatsen för din personliga, icke-kommersiella användning, elektroniskt. Du samtycker vidare till att inte komma åt eller använda denna webbplats på något sätt som kan vara skadligt för webbplatsens drift eller dess innehåll.

Ditt konto

Genom att skapa ett konto är du automatiskt bunden av användarvillkoren som finns på vår hemsida. Om du öppnar eller använder webbplatsen ansvarar du för att du håller konfidentialiteten för ditt konto och för att begränsa åtkomsten till din dator. Du godkänner att du är ansvarig för alla aktiviteter som uppstår under ditt konto eller lösenord.

Kommentarer och förslag

Vi uppskattar att du hörs av våra kunder och välkomnar dina kommentarer och förslag angående företagets webbplats (er) och de produkter som erbjuds till försäljning på vår hemsida, förutsatt att sådana kommentarer och förslag inte är olagliga, obscena, hotande, ärekränkande, invasiva av integritet, överträdelser av immateriella rättigheter eller på annat sätt skadliga eller skadliga för tredje part och inte innehålla eller bestå av virus, politisk kampanj, kommersiell upphandling, kedjebrev, massutskick eller någon form av "spam". Du får inte använda en falsk e-postadress, förklara någon person eller på annat sätt vilseleda oss om ursprunget till någon kommentar eller ett förslag.

Om du skickar in kommentarer eller förslag, bör du vara medveten om att våra policyer inte tillåter oss att acceptera eller överväga idéer, förslag, uppfinningar eller andra material än de som vi särskilt har begärt. Vi värdesätter din feedback på våra produkter och vår service men begär att du är specifik i dina kommentarer och inte skickar kreativa idéer, uppfinningar, förslag eller material. Eventuella återkopplingar, kommentarer eller förslag som du skickar till webbplatsen kommer att bli vår webbplats, och ska inte omfattas av någon sekretessskyldighet från bolagets sida. Vi ska inte vara ansvariga för någon användning eller avslöjande av sådan feedback, kommentarer eller förslag.

Produktbeskrivningar

Vår webbplats gör allt rimligt för att visa de produkter som listas för försäljning på sin webbplats (er) så exakt som möjligt. Färgerna vi använder, liksom bildskärmens bildskärm och färgfunktioner, påverkar dock de färger som du faktiskt ser på skärmen. Företaget kan inte garantera att bildskärmens visning av någon produktfärg, textur eller detalj kommer att vara korrekt. Dessutom garanterar vår webbplats inte att produktbeskrivningar eller annat innehåll är korrekta, fullständiga, tillförlitliga nuvarande eller felfria. Om en produkt som erbjuds av webbplatsen inte är som beskrivet, är din enda lösning att returnera den i oanvänd tillstånd.

Andra platser

Vi försöker att inkludera länkar till endast de webbplatser som är bra smak och säkra för våra besökare, men vi är inte ansvariga för innehållet eller noggrannheten hos andra webbplatser än våra egna och kan inte garantera att sådana webbplatser inte kommer att förändras utan våran kunskap. Införandet av en länk på denna webbplats innebär inte att vi godkänner webbplatsen. Om du väljer att använda länkar till andra webbplatser, gör du det på egen risk.

Ansvarsbegränsning av garantier och ansvarsbegränsning

Materialen och informationen som tillhandahålls här på någon av dess webbplatser tillhandahålls på "i befintligt skick" och "tillgänglig". Vi ger inga garantier av något slag, uttryckligt eller underförstått, om driften av dess webbplats (er) eller informationen, innehållet, materialet eller produkterna som ingår på dess webbplats (er).

Denna ansvarsfriskrivning gäller för eventuella skador eller skador som orsakats av fel eller prestanda, fel, underlåtenhet, avbrott, radering, fel, försenad drift eller överföring, datavirus, Guds handling, fel på kommunikationslinjen, stöld eller förstörelse eller obehörig åtkomst till, ändring eller användning av rekord, oavsett om det är avtalsbrott, otillbörligt beteende, oaktsamhet eller någon annan orsak till handling. Du erkänner också specifikt att webbplatsen inte är ansvarig för ditt ärekränkande, kränkande, intrång eller olagligt material eller beteende eller tredje parts.

Ersättning

Du ska ersätta, försvara och hålla skadlig webbplats, dess dotterbolag och deras respektive tjänstemän, anställda och agenter från alla krav, krav, skador, kostnader och skulder, inklusive rimliga advokatavgifter, som görs av tredje part till eller som uppstår på grund av dina felaktiga handlingar eller försummelser härrör från din felaktiga användning av denna webbplats i strid med dess villkor.

Ovannämnda ersättningsbestämmelse gäller inte i den utsträckning som några fordringar, krav, skador, kostnader eller skulder är resultatet av egen försumlighet, bedrägeri, vilseledande skada eller uppsåtlig lagöverträdelse.

 

Återigen tack för ditt intresse för våra varor. Vi hoppas att din erfarenhet på plats är trevlig.