Byta eller återkomma ett föremål?

Byta eller återkomma ett föremål?

 

Vår standardpolicy

Högsta prioritet för långsiktiga affärsrelationer mellan oss är tillfredsställelsen från dig. Vi erbjuder en returpolitik för kunder som inte är nöjda med sina produkter.

Vi kan inte acceptera avbeställning för produkter som redan har skickats. Om du vill avbryta eller ändra ordern. Tänk på det här. Om du insisterar, vänta tills du får din beställning, eller kontakta oss, vi skickar dig ytterligare instruktioner.

Om det finns något problem med din beställning, eller den produkt du mottog matchar inte beskrivningen, var god kontakta oss omedelbart. Informera oss om problemet med din beställning och vi kommer att ge dig instruktioner, till exempel byta eller återvända. Kontakta oss först för returadressen, för utan returtillstånd kommer avkastningen inte att accepteras.

 

INFORMATION

* Föremål måste skickas tillbaka inom 60 dagar från inköpsdatumet.

* Objekten ska vara oklara och inkludera alla ursprungliga taggar.

All originalförpackning ska inkluderas. Placera varorna i originalförpackningen och skicka varukorgen tillbaka i en separat fraktlåda (antingen originalleveranslådan eller en fraktlåda utan några andra exponerade etiketter). Inkludera följande information med din retur: bill-to namn, adress; skicka med namn, adress ordernummer; anledning att återvända.

* Varan är ditt ansvar tills det når oss. Med vänliga hälsningar föreslår att du skickar tillbaka ditt paket via en spårbar metod.

* Vi skickar en bekräftelse till dig när det returnerade objektet har tagits emot.

 

utbyte

Vi börjar omedelbart behandla ditt ersättningsobjekt och maila dig en ny orderbekräftelse och en fraktbekräftelse. Vi hoppas att du kommer njuta av andra gången, oavsett om det betyder att hitta rätt storlek, bredd, färg eller stil eller en helt annan produkt.

Notera:

Inköpsbeloppet för ditt ersättningsobjekt debiteras beror på specifika situationer. Vänligen kontakta tjänsten för mer information.

 

Återvändande

Returer är enkla också. Om du väljer att returnera för återbetalning, ger vi dig ett belopp för det belopp som du betalat. Återbetalningar sker via den ursprungliga betalningsmetoden inom 5 arbetsdagar efter det att det returnerade objektet har tagits emot.

Notera:

  1. Tyvärr kan vi inte ersätta några snabba fraktkostnader som läggs till i din ursprungliga beställning.
  2. 20% administrativ avgift kommer att dras av från bidraget.
  3. Kunden måste lägga till 20% porto för växelkostnader om paketet inte kan komma på grund av felaktiga uppgifter du gav istället för kvalitetsproblemen.
  4. Återbetalning kan ta en vecka eller två dagar att behandla och minst en faktureringsperiod för att krediten ska visas i ditt konto.

 

Behöver hjälp?

Maila oss eller Kontakta oss för information om order.